3Digit 3d printing service

printer

Marketing

Een van de belangrijkste elementen binnen het ontwerpproces in de Marketing en Merchandising is de visuele communicatie en feedback naar de opdrachtgever toe.
Steeds vaker worden de klassieke schetsen vervangen door virtuele, bijna echt lijkende voorwerpen, omdat dit de klant een reëel beeld geeft van het ontworpen product.

3Digit kan nu echter nog een stap verder gaan door tegen voordelige prijs een 3dimensionaal voorwerp te printen van het virtuele concept. De belangrijkste troef daarbij is het gebruik van kleur als communicatie ondersteuning.

Meer concreet kan 3Dprinten U de volgende voordelen bieden:

Efficiëntere communicatie met "full color"

Het presenteren van prototype modellen maken een accurate en efficiënte bespreking met de klant mogelijk. Het gebruik van kleur om accenten te leggen kan deze communicatie verder ondersteunen. 

Ergonomie en functionaliteit

Fysieke modellen maken productevaluatie een stuk efficiënter door het vroegtijdig opsporen van conceptuele problemen: de ergonomie en functionaliteit kunnen snel worden geëvalueerd.

Snelle en accurate besluitvorming

Door de fysieke evaluatie van een reëel prototype wordt de besluitvorming over een product eenvoudiger. Vorm en stijl kunnen onmiddellijk worden geëvalueerd en technische problemen kunnen vroegtijdig worden vastgesteld.

Design variaties

De 3D print techniek maakt het mogelijk om design variaties te laten maken voor een minimale meerkost. Het printen van meerdere licht variërende modellen per printbeurt kost amper 10 tot 20% meer, wat de stukprijs bijna halveert!

Demo verkoop

De presentatiemodellen kunnen dienen als demo verkoopmodellen om aldus het verkoop potentieel van je nieuwe product te beoordelen.


Kleine oplage verkoop

Door de lage productiekost wordt de aanmaak van zeer individuele gadgets/merchandising in kleine oplagen interessant omdat de bestaande klassieke productietechnieken pas rendabel worden bij grote oplagen.

 

 

schrijf u in

vraag een gratis offerte aan of bestel direct!

FAQ


XANDO

zelfverdediging vrouwen