3Digit 3d printing service

about us

about us

BOUWKUNDE

Architecten en bouwkundige ingenieurs staan vaak voor een situatie waar visuele en ruimtelijke communicatie essentieel is voor het correct overbrengen van hun ideeën en concepten.
Hierbij gebruikt men vaak 3D visualisatie, voor zowel interne evaluatie alsook voor de communicatie naar de klant toe. De aanmaak van maquettes wordt echter maar al te vaak opzij geschoven als een te dure en te tijdrovende oplossing.

3Digit brengt hierin nu een revolutie te weeg door de introductie van een 3D printing service.

 

 

 

 

 


Wat betekend dit nu voor de architect of civiele bouwkundige?

Verhoogde rentabiliteit:
3Digit kan zowel klassieke computer visualisatie alsook een fysieke maquette aanbieden, gebruik makende van dezelfde 3D data.

Ontwerp variaties:
Nooit tevoren was het zo makkelijk en goedkoop om verschillende varianten te maken, bvb kleur of materialen, van een zelfde ontwerp.


Kleur als communicatie middel:
Door het gebruik van kleur kan de communicatie waarde van een maquette versterkt worden. Zonering en organisatie van een ontwerp kunnen op een effectieve en duidelijke manier worden overgebracht.

Ongekende ruimtelijke mogelijkheden:
Het maken van voorheen zeer moeilijk te maken maquettes, namelijk organische vormgeving, ruimtelijke oppervlakten of rijkelijk gesculpteerde gevels worden nu met de 3D print techniek probleemloos weergegeven.

Massa maquettes:
Aan de hand van luchtfoto's kan de aanmaak van inplanting en massa maquettes, in kleur, bijzonder snel worden aangemaakt.


Serie werk:
Bij repetitieve ontwerpen (bvb huizenblokken) kan een aanzienlijk besparing gemaakt worden daar er zeer weinig manuele arbeid nodig is. De onbjecten kunnen dus machinaal en in serie gemaakt worden.

Hybride maquettes:
Maak gebruik van de 3Dprinter service om de meest complexe stukken kant en klaar afgeleverd te krijgen en je maquette een ongelooflijke detailering te geven op een snelle, goedkope en efficiente manier.

schrijf u in

demande votre offerte gratuite!

FAQ


XANDO

zelfverdediging vrouwen